Eerste Paasdag met Riveer? Reserveer de Watertaxi!

Op Eerste Paasdag is alleen het veer Brakel-Herwijnen in de vaart, volgens reguliere dienstregeling (van 09.00 uur tot 22.00 uur). Op onze trajecten rond Gorinchem en tussen Aalst en Veen wordt nog niet gevaren op de zondagen in april. Dat geldt ook voor paaszondag  21 april. Wil je toch over het water naar bijvoorbeeld Gorinchem, Woudrichem of Slot Loevestein? Reserveer dan de Watertaxi via 06 2255 8233! Deze manier van vervoer op maat is gemakkelijk, ontzettend leuk en heeft vaste tarieven, dus geen verrassingen achteraf. Watertaxiritten vanuit Gorinchem of Woudrichem naar Slot Loevestein zijn op dit moment zelfs extra goedkoop. Profiteer op Eerste Paasdag dus van onze speciale Watertaxi-actie! Bijvoorbeeld naar Slot Loevestein, waar je een heuse paasspeurtocht kunt doen.

Aangepaste dienstregeling op Tweede Paasdag

Trek erop uit op Tweede Paasdag! De voet- en fietsveren rond Gorinchem varen op deze dag namelijk volgens een aangepaste dienstregeling. Ga met de fiets naar de Biesbosch of ontdek lopend de vesting van Gorinchem of Woudrichem. Bekijk hier de afwijkende vaartijden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2019-04-15_125129.jpg

Ook onze autoveren varen deze dag op aangepaste tijden. Het autoveer Brakel-Herwijnen vaart van 08.00 uur tot 22.00 uur. De verbinding tussen Aalst en Veen vaart van 09.00 uur tot 20.50 uur.