Bron: Unitas – Foto’s: Theo Bos

Een jong Unitas Zaterdag liet afgelopen zaterdag weer eens zien dat het goed kan voetballen en als team sterk kan zijn.

Tegen VVAC was minimaal een punt terecht geweest, maar ook dit punt was de jonge Roodbroeken niet gegund. Unitas was lang de betere ploeg en trok een 1-0 achterstand gelijk in de 79e minuut nadat een pass van Martin Bos afgemaakt werd door de wederom sterk spelende Noam van Wijk. Een uitval in de 83e minuut deed de gastheren met geluk de overwinning bezorgen en zo typeerde deze uitslag dit merkwaardige seizoen voor de Roodbroeken.

Dat de scheidsrechter een gegeven strafschop voor de Roodbroeken deed inwisselen voor een vrije trap op advies van de grensrechter past ook mooi in de tendens waar Unitas Zaterdag in zit en zo kregen de Roodbroeken ook vandaag weer te weinig. 

Complimenten voor de gehele ploeg, want vandaag liet men zien dat het zeker goed gaat komen bij Unitas Zaterdag met de aankomende talenten zoals Daan Goes, Abdus “Appie” Zencirkiran, Bjorn in ’t Veld en Ghilles Sedik. 

Volgende week de thuiswedstrijd tegen IFC dat nu op 11 punten voor staat en er moet een wonder gebeuren voor Unitas wil het nog volgend seizoen ook in de 3e klasse uit gaan komen.