Verslag & foto’s: Patrick Sleeuwenhoek

Groote Lindt en SVW hebben niets voor elkaar onder gedaan in het tweeluik. Vorige week tijdens het 1-1 gelijkspel was SVW de betere partij vandaag was het duel meer in evenwicht en eindigde het in een 0-0 gelijkspel.

Net zoals vorige week tastte beide ploegen elkaar in de beginfase af. SVW zorgde voor het eerste gevaar. Ahmed Kelifa werd over rechts weggestuurd zijn voorzet werd door Musab Abdirahman over geschoten. Aan de andere kant kreeg Kevin van Pelt een grotere kans maar één op één kwam doelman Angelo Perini als winnaar uit de strijd. Hicham Farhou kreeg namens SVW de grootste kans van de eerste helft. Abdirahman stuurde Farhou weg, de inzet van de spelmaker die voortdurend onderuit werd gehaald, ging voorbij de doelman maar eindigde aan de verkeerde kant van de paal. Vlak voor rust redde Perini nog op een inzet van v Pelt.

foto’s: Patrick Sleeuwenhoek

In de tweede helft kwam Groote Lindt wat beter in de wedstrijd zonder ook maar gevaarlijk te worden. In de 60e minuut diende topschutter Kevin van Pelt gewisseld te worden na een blessure. Tien minuten voor tijd werd de inzet van Abdirahman gepakt door doelman Raymond Klootwijk. Vlak voor tijd nog een hachelijk moment voor het doel van de streepjes. Een indraaiende vrije trap werd door diverse spelers gemist maar werd op de doellijn weggeschoten. In de 8 extra minuten kreeg SVW nog de kans op de overwinning. Nadat er werd doorgekopt had Musab Abdirahman de bal voor het inschieten maar zijn inzet werd geblokt door verdediger Nardo Kraaijeveld. Daardoor eindigde het duel in een terechte 0-0 gelijkspel en gaven beide ploegen elkaar geen duimbreed toe.

Aanstaande dinsdag speelt SVW in het kader van de EM-Cup een thuiswedstrijd tegen reserve hoofdklasser Kozakken Boys 2. Op Sportpark Molenburg wordt er om 20:00 uur afgetrapt.