De Koninklijke Harmonie De Bazuin bestaat 130 jaar. In kader van het jubileum zullen er dit jaar een aantal grote concerten worden georganiseerd. o.a. op zaterdag 25 mei 2019 “Night of the Klomps” -naar idee van Jos Jansen- is een feestelijk concert met een knipoog naar het bekende ”Proms concert” maar dan geheel in een nieuw jasje.

Een muziekfeest met veel humor en interactie. Een primeur voor Gorcum in de Van Rappardhal te Gorinchem die omgebouwd wordt tot concertzaal. m.m.v. projectkoor (Intermezzo & Gospel Unlimited) o.l.v. Marcel van der Poel. Solisten zijn Petra Berger, DJ Tim van Werd, Jordi Repkes zang/gitaar, groot jubileumorkest De Bazuin o.l.v. Jos Jansen en BazzBrass jeugdorkest o.l.v. Yavin Groenewegen. Ook toptalent -met een geweldige stem en winnaar van The Voice Kids- Yosina Roemajauw is aanwezig.

Locatie: Van Rappardhal, wijnkoperstraat GorinchemHet concert begint om 20:00 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Kaarten: € 17,50 in de voorverkoop | € 20,- aan de deur Verkoopadressen Gorinchem: Primera Arkelstraat | Bruna Piazza Center. Online bestellen kan ook: www.debazuin-gorinchem.nl

Gastmuzikanten zijn welkom

Gevorderde muzikanten kunnen op projectbasis deelnemen aan dit bijzondere concert. In het kader van 130 jarig jubileum nodigt De Bazuin muzikanten uit om deel te nemen. Zowel jong als oud is van harte welkom. Het idee is vanaf begin maart mee repeteren op woensdagavond in “De Harmonie” aan de Dalemwal te Gorinchem. Het concert wordt gehouden op 25 mei 2019. Aanmelden of informatie om als muzikant deel te nemen kan via secretariaat@debazuin-gorinchem.nl.

Bij inschrijving is gewenst aan te geven hoe lang men al een instrument bespeeld en wel of niet over een eigen instrument beschikt. Snel reageren is gewenst voor een aantal secties is beperkte deelname.