Afgelopen zondag, 10 maart vierde Natuurcentrum Gorinchem haar 15-jarig jubileum. Deze dag werd gevierd met taart en allerlei leuke activiteiten. Om de feestelijke dag af te trappen sneden oud-voorzitter Jack van Oostrum en huidig voorzitter Arnie Faro de heerlijke taart, geleverd door Bakker Bas, aan. Pia en Zaza, onze vrienden van het Piazza Centrum waren de hele dag aanwezig en dansten en vierden met ons mee.

De kinderen genoten van de verschillende georganiseerde spellen en van het knutselen van cupcakes. Op de boerderij lieten onze medewerkers zien hoe zij de biggen en de paarden trainen en de kinderen konden knuffelen met de dieren.

Deze feestelijke dag was een mooi startschot voor een sprankelend jubileumjaar vol activiteiten. Zo worden vanaf nu op iedere tweede zondag van de maand, de culturele zondag, allerlei activiteiten georganiseerd.

Daarnaast zijn er onder andere op Koningsdag, in de meivakantie en tijdens de Lente Doe dag, leuke en leerzame activiteiten te doen op Natuurcentrum Gorinchem, het leukste eiland van Gorinchem

Ook Vriend van het Natuurcentrum te worden? Voor een kleine maandelijkse bijdrage wordt uw kind Vriend en profiteert u van leuke kortingen tijdens al onze volgende activiteiten. Geen vrienden-lidmaatschap? Ook dan bent u altijd bij ons welkom!