Bron: Unitas – foto’s: Theo Bos

Unitas Zaterdag 1 verloor afgelopen zaterdag niet alleen van Schelluinen, maar ook van zichzelf. Wederom eindigde de ploeg deze wedstrijd niet met elf man, maar met negen. Weer twee domme rode kaarten brengen de staf steeds meer in verlegenheid en de ploeg dupeert zichzelf steeds meer, omdat de selectie ook met een groot aantal blessures te maken heeft. Met nog 8 wedstrijden te gaan wordt het lichtje aan het eind van de tunnel steeds zwakker en wordt het zeer moeilijk om volgend jaar ook nog 3e klasser te blijven.

Eerste helft al beslist

De bezoekers uit Schelluinen wisten met 2 snelle uitvallen al snel op een 0-2 voorsprong te komen en Unitas kreeg een aantal kleine mogelijkheden met wat schietkansen. In de 32e minuut was er een afstandsschot dat hard het net raakte en zo beslissend was voor de winst van Schelluinen; 0-3. Een minuut voor rust kon Unitas wat terug doen, maar een voorzet van Rida Assaban kon net niet binnengetikt worden door Unitas en zo bleef het  0-3 met de rust.

Chaotische 2e helft

Over de 2e helft kunnen we heel kort zijn. de 0-4 viel in de 62e minuut en het buitenspel signaal werd niet overgenomen door de scheidsrechter en een aantal spelers van Unitas vielen de scheidsrechter verbaal aan en zo konden 2 man met 2x geel vroegtijdig naar de kleedkamer vertrekken en leek Schelluinen een Deja Vu te krijgen van de thuiswedstrijd. Met 9 man bleef Unitas verrassend op de been en zo bleef het maar 0-4 en kon Unitas met het schaamrood op de kaken naar de kleedkamer vertrekken.