Op de laatste dag van de tentoonstelling De Smaak te Pakken kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen in de werkwijze van suikerspindesigner Martijntje Cornelia, van wie ook werk op zaal te zien is.

Hoe werkt zij met een ongebruikelijk materiaal als suikerspin? Martijntje Cornelia vertoont die dag de video ‘Candy Floss a living material’. En zij neemt haar magische suikerspinmachine en speciale camera mee. Door deze lens kunnen mensen naar een fluffy stukje suikerspin kijken en ervaren dat suikerspin meer is dan alleen een eetbaar object. Verder neemt zij ook verharde stukken mee. Een bijzondere demonstratie waarbij bezoekers suikerspin mogen aanraken en ervaren op een andere manier dan zij gewend zijn.

Datum: zondag 10 maart
Tijd: van 13.30 tot 16.30 uur
Locatie: Kamer van de Tussentijd
Vrije inloop