Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem – Max Liet

Mobiel Medisch Team en brandweer assisteren ambulancedienst in Gorinchem

Een Mobiel Medisch Team (MMT) en de brandweer hebben zondag 24 februari de ambulancedienst geassisteerd in Gorinchem. Even na zeven uur werd de ambulancedienst ingezet voor een medisch incident in een woning aan de Koningstabelstraat. Kort hierop werden ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen.

De helikopter landde langs de Zandkade in Gorinchem, hier werd het MMT opgewacht door de politie. Nadat de helikopter aan de grond stond werden de trauma-arts en verpleegkundige met spoed naar de woning gebracht. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het UMC in Utrecht. De arts van het MMT reed ter assistentie mee in de ambulance

redactie: verder is over dit incident nog niets bekend