Zaterdag 23 februari is het alweer tijd voor de finale van de 22e editie van Rockslag. Met drie compleet verschillende bands die in de voorrondes al bewezen hebben dat ze de sterren van de hemel kunnen spelen. Ambient rock, Stonerrock en Punk: een lekkere mix voor een lekkere avond.

Dit alles vindt plaats op het podium in de Aanlegsteiger (Vissersdijk 30 in Gorinchem). Meer informatie is te vinden op fb.com/gorcumlive of gorcumlive.nl

De deuren gaan open om 20:45 en er is gratis koffie en thee. De entree voor leden is gratis, niet-leden 4 euro. De eerste band begint om 21:15.

AAD

Genre: ambient/alternative/indie

AAD is een alternative/ambient rock band. De diepe rauwe stem van Adriaan, gecombineerd met de hoge melodische stem van Anouk maakt ieder nummer speciaal en intens. Dit alles gaat gepaard met schitterende ingetogen gitaarmelodieën die transformeren naar muzikale chaos.

SONIC WHIP

Genre: stonerrock

Sonic Whip is een explosieve rockband uit Nijmegen. Opgericht door Florian en Meryn Bevelander in 2018. De band maakt lekkere rockmuziek met invloeden uit Queens of the Stone Age, Foo Fighters, Navarone, Automatic Sam en De Staat. Ze staan te trappelen om het podium op te gaan en iedereen hun energieke show te laten zien en horen. Zet je schrap voor een spetterende act waar alles draait om scheurende gitaarriffs en vette grooves.

A_MEN

Genre: Oldschool punk

De drieonenigheid die A_MEN wordt genoemd, telt drie schreeuwkoppen en zes linkerhanden. Ze brengen ruwe punk met lekkere grooves van hiphop en oldschool hardcore eronder. Oh wat een liefde hebben die boys. En wat een energie.

“Ik heb “Abort the parents” mee staan roepen! Hoe ga ik dit aan m’n familie uitleggen…”