Eigen foto

Op maandag 11 februari jl. opende vestiging Gorinchem van Visser & Visser haar deuren op het nieuwe adres: het pand van de Rabobank aan Einsteinstraat 2. Dit nieuwe kantoorgebouw ligt een straat verderop ten opzichte van het pand waar de vestiging voorheen kantoor hield, en biedt nieuwe mogelijkheden. Het is een opvallende locatie die meteen zichtbaar is vanaf de A15 met meer werkruimten en ruime parkeergelegenheid. In dit nieuwe kantoor zet Visser & Visser het vertrouwde fullserviceconcept voort.

Benieuwd naar het nieuwe kantoor? Op 4 april organiseert Visser & Visser een open huis. Kom een kijkje nemen in het nieuwe pand en meld u aan via onze website www.visser-visser.nl.

Visser & Visser is een middelgroot kantoor met elf vestigingen en circa 300 medewerkers. U vindt ons op goed bereikbare, regionale locaties, dichtbij onze opdrachtgevers. Zo weten wij wat er leeft en speelt in uw regio. Bij iedere vestiging vindt u administratieve, financiële en fiscale diensten onder één dak.