Op dinsdag 19 en woensdag 20 februari haalt Avres vanaf 7:30 uur weer huis aan huis textiel op. Textiel kan in de textielzak die in de brievenbus is gedaan. Er mag kleding in, en ook ander huishoudelijk textiel zoals hand- of theedoeken.

Textielzak niet ontvangen? Dan mag het ook in een standaard huisvuilzak of andere plastic zak. Zorgt er wel voor dat de zak goed herkenbaar is als textielzak. Dit kan door een briefje op de zak te plakken met de tekst ‘Textiel’. Om vervuiling van de kleding te voorkomen de zak graag goed dichtbinden.

De huis-aan-huistextielinzameling is in de gemeenten
Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden (alleen in de kernen: Ameide, Hei- en Boeicop, Kedichem, Leerbroek, Leerdam, Lexmond, Meerkerk, Nieuwland, Oosterwijk, Schoonrewoerd, Tienhoven aan de Lek). Kijk voor de juiste datum en meer informatie op de app. https://www.waardlanden.nl/textiel