Wil je al heel lang graag gaan tekenen en schilderen maar doe je het niet? Dan is de cursus tekenen en schilderen voor 50+ iets voor jou. Beeldend kunstenaar Anja Kok is momenteel bezig met zo’n cursus. Deze loopt van januari tot en met half mei.

Eindelijk een stok achter de deur. Tijdens de cursus wordt gewerkt met opdrachten waarbij de creativiteit en techniek ontwikkeling in tekenen en schilderen verder wordt ontwikkeld. Ik ga vooral uit van de mogelijkheden van de individuele cursist en op zoek naar waar jouw passie ligt. Ook is er de mogelijkheid om onder begeleiding zelfstandig aan een schilderij/ tekening te werken.

De cursus wordt begeleid door kunstenares Anja Kok en is op de maandag en dinsdagochtend van 9.30 tot 12 uur. Op beide dagen zijn er nog enkele plaatsen. Geef je snel op voor een gratis proefles, want het aantal plekken is beperkt.

De cursus is op maandagochtend op het St. Jorisplein 19, 4205JB in Gorinchem en op dinsdagochtend bij Boekhandel Cursief in Galerie de Etage, Kruisstraat 4, 4201GE in Gorinchem

Voor meer informatie en aanmelden
bel: 0642569674
Website: www.anjakok.nl
email: ag.kok@kpnplanet.nl