Psalmen behoren tot de oudste levensliederen en gaan over thema’s die ons allemaal raken. Liefde, geluk, blijdschap, boosheid, spijt, vergeving, ellende, dankbaarheid, de aanwezigheid én de afwezigheid van God. Hoogte- en dieptepunten. Echt uit het leven gegrepen dus!

De band Levenslied 2.0 brengt een eigentijds, gevarieerd en voornamelijk Nederlandstalig kwaliteitsprogramma van psalmen!
In de prachtige akoestiek en de sfeervolle ambiance van het theater en zittend in het pluche, is het heerlijk luisteren naar de verrassende arrangementen en wil je misschien wel eens meezingen.

De 12-koppige band bestaat uit 5 zangers, en een volledige band. Er komen naast eigen arrangementen ook uitvoeringen van o.a. The Psalm Project en Psalmen voor Nu voorbij.

Een prachtig programma waar de band soms breekbaar en klein speelt en op een ander moment weer meeslepend en theatraal uitpakt. Kom het meevoelen!

Levenslied 2.0 staat op zaterdag 2 februari in Theater De Vijfzinnen. De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten zijn €14,50 per stuk, inclusief een drankje in de pauze.