foto: vestiging Piazza Center

Lena Supermarkt is een Turkse supermarkt met een vestiging in het Piazza Center met een zeer breed assortiment in mediterraanse levensmiddelen. Je koopt er bijvoorbeeld granaatappels en platte perziken, witte uien, rode knoflook en zoete aardappelen. Producten die niet alleen bij Turkse mensen populair zijn, maar ook bij Nederlandse consumenten.

Nieuw is dat Lena een tweede vestiging gaat openen in Gorinchem. Deze vestiging komt in het winkelcentrum Nieuw Dalem aan het Doctor H.B. Wiardi Beckmanplein en zal naar verwachting in april haar deuren openen.

Eigenaar Levent Arslan licht toe: “Met onze supermarkt willen we onze klanten niet alleen een voordelig geprijsd ‘Hollands’ assortiment bieden, maar ze ook laten kennismaken met de heerlijke producten en smaken uit andere landen. Na het succes van onze eerste supermarkt op het Piazza Center zijn we heel trots om ruim 3 jaar later al een tweede vestiging in Gorinchem te kunnen openen.” Deze multiculturele supermarkt zal het oude pand van de Nettorama gaan betrekken.

Lena Supermarkt heeft onder andere een uitgebreide afdeling met vers fruit en groenten, een slagerij en een bakkerij. Daarnaast vindt men bij Lena Supermarkt ook een groot aanbod Indiase, Surinaamse, Aziatische en Turkse producten en kan men in de slagerij terecht voor vers halalvlees.