Webshop Faery Goods, dé aanbieder van fantasy artikelen als draken, eenhoorns, fairies, fairy huizen, fairy deuren en vele accessoires.

Jolanda en Kevin uit Kedichem houden van fantasy en van reizen. Zoals naar Engeland, Schotland, Ierland en Bretagne.  Tijdens een mooie reis door Zuidwest-Engeland kwamen zij voor het eerst fairy houses tegen en waren meteen verliefd. Omdat zij deze nog nooit hadden gezien in Nederland, besloten zij om ze zelf te gaan verkopen om meer mensen kennis te laten maken met de fantasievolle wereld van de fairies.

En nu staat er een nieuw avontuur voor de deur: een eigen winkel. Zij hebben dit jaar tijdelijk een winkel in beheer. Een prachtige kans om hun spullen in een winkel te verkopen, naast de festivals en markten.

Op zaterdag 19 januari is de grote opening, op bijna alles krijgt u deze dag korting. De winkel gaat op om 11 uur en sluit om 17 uur. U bent welkom en de hele dag kunt een genieten van een hapje en een drankje om de opening te vieren. Het adres is Haarstraat 7 in Gorinchem.