v.l.n.r.: Tutu Ndona, voorzitter Danny van Heumen en Johnny Wijnbelt

SVW en hoofdtrainer Tutu Ndona hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van het contract dat liep tot en met het einde van het lopende seizoen. Bestuur en spelers van SVW zijn zeer tevreden over de verrichtingen van de technische staf. De resultaten spreken dan ook voor zich: SVW draait mee in de subtop van de 3e klasse en is na de winterstop ook nog altijd actief in het bekertoernooi.

Het bestuur van SVW zat dan ook aan tafel met Tutu Ndona en assistent-trainer Johnny Wijnbelt met de intentie om het lopende contract te verlengen. Het feit dat de nieuwe verbintenis loopt tot en met medio 2021, geeft aan dat beide partijen vertrouwen hebben in een langdurige en vruchtbare samenwerking. SVW wil met Ndona en Wijnbelt doorgaan op de ingeslagen weg en hoopt de binding met de talentvolle jeugd van de Streepjes verder te verstevigen.