De winkeliers van de Langendijk timmeren hars aan de weg om hun winkelstraat steeds gezelliger te maken. Vaak wordt ook de openbare weg gebruikt voor stalletjes en meer, waardoor er nog mer te beleven valt en het dus nog gezelliger wordt.

Voorbeeld daarvan was de  “Kerstavond” op vrijdagavond 14 december. De verlichting van de kraampjes kwam nu nog beter tot zijn recht. Dit trok veel bezoekers naar de Langendijk.

Deze kwamen niet voor niets want de inhoud van de kraampjes had veel te bieden, Het slenteren werd nog leuker door de verschillende acts. Muziek en zang en daarnaast de heerlijke hapjes maakten de avond compleet.

Er zat zelfs een typiste die je kon helpen, bijvoorbeeld met het schrijven van een liefdesbrief.

Had je het even wat te koud dan bracht onder meer het verwarmde terras van Pavlof uitkomst.

Zondagnacht om 03.00 uur strijkt Serious Request Lifeline neer op de Langendijk om tot 15.00 uur zal in het teken te staan van Serious Request om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Daar moet je zeker bij zijn.