Het Natuurcentrum trekt jaarlijks ruim 70.000 bezoekers. Veel van onze bezoekers zijn inmiddels echte Vrienden geworden. Vrienden van het Natuurcentrum steunen het Natuurcentrum met een maandelijkse donatie. Dankzij deze bijdrage kan het Natuurcentrum de kosten voor de zorg voor de boerderijdieren betalen. 

Wij zijn zeer dankbaar voor al onze Vrienden en geven nieuwe Vrienden daarom een “beestachtig welkomstgeschenk”, een cadeautasje met een ansichtkaart en een knuffeltje. Ook krijgen vrienden van het Natuurcentrum tegoedbonnen voor lekkernijen in ons restaurant en kortingsbonnen voor onze activiteiten, zoals de escape room, een high tea of een spelletjesdag.  

Vanaf 2019 is de steun van onze Vrienden nog belangrijker voor het Natuurcentrum dan dat het al was. In 2019 kan één van onze belangrijkste sponsoren het Natuurcentrum niet meer financieel blijven steunen, zoals zij de afgelopen jaren hebben gedaan. We hopen dat in 2019 nog meer bezoekers een echte Vriend willen worden!  

Wil jij Vriend worden? Meld je aan via de info@ncgorcum.nl  of vul het inschrijfformulier op het Natuurcentrum in en laat het achter bij de receptie.

Wil jij onze vriend worden?