Al vanaf de eerste Meet Up in januari 2018 komen leraren delen, inspireren en leren – foto: Meet Up 0183

Het sterkste onderwijs krijg je als je als leraren van de stad je mooiste voorbeelden deelt. Dat is de gedachte achter Meet Up 0183. Net als in vele andere steden in Nederland begon Gorinchem voor leraren in stad en omgeving met een aantal inspirerende onderwijsavonden waar leraren van diverse scholen elkaar ontmoeten. De mix van leraren van basisonderwijs tot hoger onderwijs is de kracht van de Meet Up. Op de Meet Ups delen de leraren ervaringen, goede ideeën en effectieve werkvormen.

Op dinsdag 29 januari 2019 organiseren de leraren achter het initiatief in Gorinchem een vierde avond. Deze keer is het thema ¨Van de straat¨. De avond begint met een aantal workshops en inspirerende verhalen waaruit bezoekers er een kunnen kiezen. De meeste van deze bijdragen gaan over begeleiding, coaching en mentorschap. Na de workshopronde kunnen leraren onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met elkaar. Leraren van alle scholen in de omgeving zijn van harte welkom. Toegang is gratis. De locatie van de Meet Up 0183 op 29 januari is CBS Samen Onderweg, Stalkaarsen 17A in Gorinchem. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. De inloop met koffie en thee start om 19.00 uur. Wie wil de Meet Up wil meemaken, kan zich aanmelden op www.meetup0183.nl.