23 December 2018 om 14.00 uur

De Spreekkamer organiseert tijdens het Winterfestijn de eerste ‘Gorcumse Midwinterwandeling’. Een wandeling waarmee we oplossingen aandragen om eenzaamheid te lijf te gaan en aandacht vragen voor het thema. Dus kijk eens om je heen en nodig iemand uit om mee te wandelen zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen.

Heb je onlangs de Sosjaal gebreid? De Gorcumse Sjaal die door twee personen gedragen wordt. Neem hem dan mee. Heb je geen Sosjaal? Knoop dan twee sjaals aan elkaar en wandel met ons mee! Maar ook zonder sjaal of wandelpartner ben je natuurlijk van harte welkom. Meld je aan door een mail te sturen naar jack@despreekkamervandestad.nl.

We verzamelen op zondag 23 december 2018 om 14:00 in de Kamer van de Tussentijd (voormalige VVV-ruimte op de Grote Markt 17) en sluiten een uurtje later af met een wel heel bijzondere biologische Midwintersoep. Aan deze eerste Midwinterwandeling zijn geen kosten verbonden. Dus zet je wandelschoenen of je rolstoel klaar en schrijf je NU in!

Praten en Breien, De Gorcumse Midwinterwandeling en de SoSjaal zijn projecten van De Spreekkamer in samen werking met het Huis van Inspiratie om af te rekenen met de eenzaamheid.