Luisteren naar een vrouw met veel talenten

Op donderdag 20 december is het tijd voor een speciale Koffie met… decembereditie. Ariena Ruwaard is te gast. Na haar boek Imperfect verklaard, bracht ze onlangs haar dichtbundel Burgeluk uit. Alleskunner Ariena vertelt over dit perfecte kerstcadeau. Wil jij nieuwe mensen ontmoeten, je laten inspireren door Ariena en een lekkere bak koffie drinken? Kom dan van 10.30 – 12.00 uur naar Bibliotheek Gorinchem. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Alleskunner

Naast schrijven en dichten maakt Ariena ook de prachtigste kunstwerken van aangespoeld drijfhout uit Curaçao. Hier woonde ze een tijdje en keert er ook nog regelmatig naar terug. Kortom: een echte alleskunner. En dat na een periode waarin ze erg ziek was vanwege een hersenontsteking en nergens toe in staat was. Koffie met Ariena Ruwaard belooft dus een ochtend te worden vol verhalen en inspiratie.

Tot ziens in de bibliotheek!