foto LUSA

De kerstvakantie start dit jaar extra feestelijk in Theater Peeriscoop, wanneer de leerlingen van de Gorinchemse musicalstichting LUSA daar op zaterdag 22 en zondag 23 december de kerstvoorstelling ‘Elf’ spelen.

In de voorstelling raakt Baby Buddy per ongeluk verzeild op de Noordpool en groeit daar op als kerstelf. Als ze ontdekt, dat ze een mens is, gaat ze op zoek naar haar familie. Tijdens deze zoektocht maakt ze nieuwe vrienden, maar ontdekt ze ook dat de kerstgedachte niet door iedereen wordt omarmd. Is de beschermende kerstgedachtelaag om de wereld nog sterk genoeg om het kerstfeest te dragen? Maak je klaar voor een vrolijke kerstvoorstelling vol sparklejollytwinklejingley!

De voorstelling wordt gespeeld op zaterdag 22 december en zondag 23 december, beide dagen om 13.30 en 16.30 uur in Theater Peeriscoop. Kaarten kunnen worden besteld via www.stichting-lusa.nl .