Iris Kroes

Zaterdag 22 december 2018 lijkt nog ver weg maar de organisatie van het 30e kerstconcert zijn al ruim een jaar bezig met het boeken van koor en artiesten. Het wordt weer een bijzonder concert. Dirigent Jos Jansen heeft het initiatief genomen om er nog meer afwisseling en diversiteit in te brengen door arrangementen af te stemmen op de deelnemers en zo ook samen veel te musiceren. Met Iris Kroes, winnaar van The Voice hebben ze echt top talent in huis gehaald. 

Aanvang 19.30 uur. |Kerk open 19.00 uur |Vrije zitplaatsen |Entree € 15,00 per persoon |Inclusief thee/koffie
Kaartverkoop Gorinchem: |Primera Arkelstraat |Bruna Piazza Center |Aan de kassa van de kerk

Oeral Kozakkenkoor
Gregor Bak
Anneke Engels

Als gastkoor is dit jaar het optreden geregeld van het Oeral Kozakkenkoor en folkloristisch ensemble Uzory uit de Oekraïnse stad Mykolajiv. De zes leden van de groep die studeerden aan de conservatoria van Kiev en Odessa. Het koor bestaat al meer dan negentig jaar, waarvan ruim veertig jaar in Nederland. Al vele jaren is de bekende Delftste televisiepresentator, musicoloog en pianist Gregor Bak dirigent. Naast het groot orkest van Harmonie De Bazuin o.l.v. Jos Jansen ook zangeres Hanneke Engels die haar sporen verdiende als zangeres in de musical Soldaat van Oranje. Ook was Hanneke te zien als een van de nonnen in de nieuwe hit musical Sister Act.