google streetview

Qbuzz gaat per 9 december het openbaar vervoer met bus en trein verzorgen in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. De bedoeling is dat het busvervoer gedaan gaat worden door elektrische bussen.

Omdat de levering van deze waarschijnlijk niet op tijd geleverd gaan worden, zal er de eerste tijd met gewone bussen worden gereden.

Nu komt door een probleem bij. In AD Rivierenland lezen we dat hier een probleem bij is gekomen. Voor de elektrische bussen moet een laadstation gebouwd worden, waar de bussen geladen kunnen worden. Volgens AD Rivieren land stond de heistelling al gereed. Het laadstation van ruim 2 meter hoog. 2,5 meter breed en 2 meter diep, zou komen bij een van de kantoren aan de Touwbaan in een parkeervak.

Deze plek is nu opeens niet beschikbaar omdat de eigenaar recht van eeuwigdurend gebruik had op het parkeerterrein.

Lees het hele artikel in AD Rivierenland.