Op dinsdagavond 18 december sluiten we voor de vijfde keer het jaar af met een avondje onthaasten, net zoiets als het rustig sudderen van rundvlees, vroeger bij oma op het petroleumstel. 

Gezellig zo tegen 19.45 uur binnenkomen met een kopje koffie of thee en dan rond 20.00 uur een half uurtje luisteren en genieten. Leo van der Laan draagt enkele gedichten voor, al dan niet onder eigen begeleiding op de piano, Dion Bouman vertelt het eerste deel van zijn kerstverhaal 2018 en singer-songwriter Anouk Balins zingt een paarnummers. Daarna even een drankje drinken (of weer gewoon koffie of thee) met daarna weer een half uurtje lekker luisteren en genieten.

Zo rond half tien als het programma klaar is hoeft u nog niet naar huis, want we hebben geen haast. Gewoon, gezellig, zonder iets te hoeven. Een avondje onthaasten voordat de kalkoen- en oliebollengekte weer losbarst.

De entree is gratis, u betaalt alleen uw eigen consumpties.  
Het fort is het gemakkelijkst te bereiken via de Krouwerskade in Werkendam (afslag Werkendam op de A 27). Parkeren op het terrein van het fort of op de parkeerplaatsen voor het fort. 

Vanwege het beperkt aantal plaatsen is aanmelden via info@marcelvaandrager.nlof info@fortbakkerskil.nlverplicht.