Op woensdag 28 november haalt Reinigingsdienst Waardlanden gratis –  maar alleen op afspraak – uw grof tuinafval zoals takken en snoeihout op.

Afspraak

Via www.waardlanden.nl maakt u een afspraak voor het ophalen van uw grof tuinafval.

Grof tuinafval is al het tuinafval dat te groot is voor de groene container. Bijvoorbeeld takken en snoeihout. Grof tuinafval bestaat alleen uit planten- en bomenresten. Dus geen boomstronken, geen grasplaggen met grond of houten palen en schuttingmateriaal.

Zorg dat uw grof tuinafval gebundeld op de afgesproken dag aan de rand van de openbare weg ligt. Bundels mogen niet langer zijn dan 1.25 meter en het maximale gewicht per bundel is 25 kilo. U mag niet meer dan 2 m³ klaarleggen.

Grof tuinafval kunt u ook zelf gratis bij een afvalbrengstation aanleveren.

Contact

Heeft u vragen? Bel dan naar Reinigingsdienst Waardlanden, telefoon (0183) 68 11 11 of stuur een e-mail naar info@waardlanden.nl