foto: Michel Benders

Op zondag 18 november waren er de Nederlandse kampioenschappen Traditional en Fighting te Arnhem. Het werd een lange dag, omdat voor het eerst beide NK’s werden gecombineerd. De deelnemers van Kuen Way hebben 26x eremetaal behaald op dit NK, waarbij het niveau erg hoog was, spannende gevechten werden uitgevochten en een harde strijd werd geleverd.

Bij Kata behaalden de volgende personen het podium. Elise Frans en Jenna Minnaert behaalden de 3e plaats,brons. Shelley Verheij en Jimmy Lariccia behaalden de 2e plaats,zilver. Nederlands kampioen Kata is Marit Benders met goud.

Bij Weapon-Kata behaalden de volgende personen het podium. Shelley Verheij, Justin Iseger en Anastasia Fergadis behaalden de 3e plaats, brons. Elvie Vowles behaalde de 2e plaats, zilver. Nederlands kampioen Weapon-Kata is Marit Benders met goud.

Bij Kata-Synchroon behaalden d  evolgende personen het podium. Elvie Vowles, Anastasia Fergadis en Anna Katharina Klijn behaalden de 3e plaats, brons. Nederlands kampioen Kata-Synchroon zijn Elise Frans, Jimmy Lariccia en Iris van Grootheest met goud.

Bij Semi-Contact behaalden de volgende personen het podium. Marit Benders en Bradley Verheij behaalden de 3e plaats, brons. Jenna Minnaert, Shelley Verheij en Suzanne Gerris behaalden de 2e plaats, zilver. Nederlands kampioen Semi-Contact zijn Justin Iseger, Lizzy Minnaert en Cendra van den Broek met goud.

Bij Full-Contact behaalden de volgende  personen het podium. Lizzy Minnaert behaalde de 2e plaats, zilver.Nederlands kampioen Full-Contact is Cendra van den Broek met goud.

Bij de Nederlandse Kampioenschappen Kempo waren vele vechters aanwezig uit de Kempo stijlen Shaolin Kempo, Hsinshih Kempo, Kempo-Kuntau en American Kenpo Karate aanwezig. Er stond veel op het spel, behalve de nationale titel ook kwalificatie voor het Nederlands Kempo team. KuenWay heeft door deze uitslagen zijn vechters gekwalificeerd, net zoals de voorgaande jaren, om uit te komen voor het Nederlandse kempo team bij het WK Kempo in Spanje 2019.

Voor meer info www.kuenway.nl Trainingstijden maandag 18:30-19:40 en 19:45-21:15 De Elzenhof, donderdag 19:30-21:00 gymzaal Johan van Egmondstraat