Samen met u wil de gemeente werken aan een stad waarin iedereen prettig woont, werkt, leert en leeft. Nu, en in de toekomst. We willen graag van u weten wat u nu écht belangrijk vindt, of u zich gezond voelt, of u fijn woont in Gorinchem, hoe u denkt over hulp en zorg. Daarom hebben we een enquête gemaakt. Deze kunt u online invullen en dat kost u ongeveer 5 minuten.

www.gorinchem.nl/krachtiggorinchem

De uitkomst van de enquête gebruiken we bij het maken van een nieuw plan rondom meedoen in de samenleving, zorg en ondersteuning. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk Gorcumers de enquête invullen, dus u ook!

Voor het plan gebruiken we ook informatie die we al eerder hebben opgehaald in projecten, onderzoeken, bijeenkomsten en evaluaties. De Kracht van Sport, GO2032, ‘It takes a village to raise a child’ en het Gorcums akkoord zijn daar mooie voorbeelden van. En ook de opbrengsten van gesprekken in de wijk door ons team Wijkbeheer nemen we mee. Daarnaast maken we gebruik van landelijke data.