Sommige foto’s zeggen inderdaad meer dan duizend woorden…
Dit lezen we op Instagram van politie Alblasserwaars/Vijfheerenlanden. en verder, 

Een van onze collega’s was meteen ter plekke op het moment dat er een aanrijding plaatsvond op de A15: een kop-staartbotsing met drie auto’s. In een van de auto’s zat een baby van tien maanden oud. Hij had gelukkig geen verwondingen, maar was wel ontroostbaar. Ter controle moest het kind naar het ziekenhuis. Zijn moeder kon niet mee, omdat ze zelf gewond was. Het moederinstinct in onze collega zorgde ervoor dat ze besloot om zelf samen met de baby op haar schoot in de brancard te gaan liggen en het kind te sussen door Teletubbies-video’s te laten zien. De baby was binnen een paar secondes weer rustig. Een mooier voorbeeld van waakzaam en dienstbaar zijn bestaat er niet! De moeder en baby maken het inmiddels allebei goed.

Geef een reactie