(op dit artikel kunt u onderaan reageren)

De vergunning van de afvalbrengstations staat het innemen van bedrijfsafval niet toe.

Bij Waardlanden aan de Boezembocht worden volgens het nieuwe reglement vanaf 1 januari 2019 daarom alleen nog personenwagens toegelaten op het afvalbrengstation. 

Hierop wordt gecontroleerd! Voertuigen met grijs kenteken, zoals bedrijfswagen (met of zonder reclame), busjes en tractoren, kunnen geen afval meer aanleveren.

Het is ook niet meer toegestaan om afval aan te leveren van een particulier met bijvoorbeeld een schriftelijk bewijs, kopie identiteitsbewijs of kopie offerte. Bedrijfsafval kan worden gebracht bij een bedrijfsafvalinzamelaar.

Bedrijfsafval

Vanaf 1 januari 2016 kan geen bedrijfsafval meer aangeboden worden op het afvalbrengstation in Gorinchem. Bij de afvalbrengstations in Hardinxveld-Giessendam en Leerdam was dit al zo. Wel kunt u tegen betaling uw bedrijfsafval aanbieden bij Korenet in Groot-Ammers. Of kunt u tegen betaling het bedrijfsafval laten ophalen door Waardlanden. Het adres van Korenet is Transportweg 6, Groot-Ammers.

Kijk voor meer informatie op de website van Korenet: www.korevaar-langerak.nl.