Zondag werd op het terrein van hetNatuurcentrum voor de tweede maal een Bierfestijn georganiseerd. De organisatie was in handen van  Bierbrouwerij Dukes.

Het weer, deze zondag, begon al aardig op echt herfstweer te lijken met regen en wind. Dat heeft tocht veelbezoekers niet weerhouden om deze gelegenheid, om het bier van zes lokale brouwers te gaan proeven, niet aan hun neus voorbijgaan te laten gaan.

Het Natuurcentrum leent zich natuurlijk uitstekend om als (echt)paar het festival te bezoeken. Zelfs de kinderen meenemen is geen bezwaar. Ook voor hen prima vermaakt met speeltuin en dieren van de kinderboerderij.

Voor een passend muziekje was ook gezorgd, want de meer in Gorinchem gesignaleerde Oscar, was er ook nu bij om zijn plaatjes te draaien.

En dus was het ondanks het weer goed toevenop het bierfestijn. Bovendien goed weer om eens aan het winterbier tegaan, want dat was er ook.