Op vrijdagavond 9 november komt het symfonieorkest Merwe Sinfonietta met opnieuw een bijzonder concert. Deze avond staat niet alleen de vaste dirigent Michiel van Vliet voor het orkest, maar ook een vijftal personen die zich in het dagelijkse leven met heel andere dingen in Gorinchem bezighouden. Allemaal hebben ze een muziekstuk uitgekozen dat ze deze avond zullen dirigeren. Een hele uitdaging! Om niet helemaal blanco in het diepe gegooid te worden, hebben zij op 29 september directieles gekregen van Michiel van Vliet. Dit echter zonder orkest, dus de echte primeur kunt u komen bekijken en beluisteren op 9 november!

Sieneke Daniëls, docent op het Gymnasium Camphusianum, Wim Langens, directeur op het Fortes Lyceum, Tommy Netten, entertainer, Kees van Willigen van Democraten Gorinchem en Dick van Zanten, wethouder, zijn de deelnemende maestro’s bij dit bijzondere concept dat natuurlijk gebaseerd is op het bekende TV-programma MAESTRO.

Het concert vindt plaats in de Rehobothkerk, Driekoningenstraat 2 in Gorinchem. Om 20:00 uur zal het jeugdorkest van Merwe Sinfonietta de avond openen. De entree is 12,50 euro voor volwassenen, 10,00 euro voor 65 plussers en 7,50 euro voor kinderen (tot 12 jaar) en CJP-leden. Van harte welkom!