Kom gratis met de pont!

De spannendste tijd van het jaar komt er weer aan: de intocht van sinterklaas! op zaterdag 17 november doen hij en zijn pieten hun intrede in Gorinchem. Met een echte stoomboot zullen ze via de smalle Lingesluis de Gorinchemse haven binnen varen. Klopt jouw hart ook vol verwachting? Zorg dan dat je om stipt 10.00 uur op de kade staat om de goedheiligman toe te zwaaien!

Hulppieten en -sintjes gratis met de pont!

In ons Riveergebied is de sinterklaasintocht in Gorinchem de eerste in de omgeving. Woon je aan de overkant en kunnen de kinderen niet wachten om hem weer te zien? Ga dan met de pont vanuit Woudrichem, Sleeuwijk of Werkendam naar de intocht in Gorinchem!

Vanaf onze aanlegsteiger loop je gemakkelijk naar de Lingehaven waar sinterklaas om 10.00 uur wordt verwacht. Kinderen tot en met 4 jaar mogen sowieso gratis met de veerpont mee, maar ook oudere kinderen kunnen die ochtend gratis overvaren! Voorwaarde is wel dat ze zelf verkleed zijn als Sint of Piet.*

En als je er dan toch bent: waarom zou je er niet meteen een gezellige shopdag van maken? Papa of mama kiezen iets leuks uit voor zichzelf en de kinderen doen alvast inspiratie op voor hun verlanglijstje. Laat die mooie tijd van het jaar maar komen!

* Deze actie geldt op zaterdag 17 november tot 12.00 uur.