Tijdens de jaarlijkse korpsavond op vrijdag 2 november vond de uitreiking plaats van diploma’s, onderscheidingen en oorkondes. Na de inleidende toespraak van Frans Hoeksma, de operationeel manager ad interim van de post Gorinchem, werden door burgemeester Reinie Melissant-Briene de in het afgelopen seizoen behaalde diploma’s en onderscheidingen uitgereikt.

Voor het diploma Manschap A zijn geslaagd: Jeroen van Balen en Youri Kouvelt. Voor het diploma chauffeur en voertuigbediener pompbediener zijn geslaagd: Niels Bergwerff, Diego Thijs, Timo van Tilborg, John Vermeulen en Melvin Zandbergen.

Miriam voor den Dag wordt onderscheiden voor haar 12 1/2-jarig dienstverband. Nedim Arslan wordt onderscheiden voor zijn 20-jarig dienstverband. Jack Blom wordt onderscheiden voor zijn 30-jarig dienstverband. Rob van Mourik wordt onderscheiden voor zijn 40-jarig dienstverband.