Vrijdagmiddag begon de kermis op de Grote- en Groenmarkt. Een slecht begin want de regen gooide veel kermisplezier in het water.

Niet verwacht, maar zaterdag viel het mee met vele zonnige momenten. Warm was ander, maar daar kon je je op kleden. Veel jeugd op de zaterdagmiddag en veel (Groot)ouders.

Glimmende gezichten bij de kinderen en soms een beetje angstig. De allerkleinsten hadden misschien nog nooit een kermis meegemaakt en dan is al die muziek en het geluid van gillende kinderen best een beetje eng.

De grote jeugd had het soms ook niet breed. Met een stoer gezicht stapten zij dan in de Max G, maar nadat ze in grote vaart een paar keer boven de Gorkumse toren uitkwamen stapten ze soms wat witjes uit.

Hopelijk is het weer zo aardig om Gorinchem deze week nog wat meer kermis te laten vieren.

foto (C) GP-foto