Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van Stichting Vrienden van Het Gasthuis gaf het feestduo ‘Die twee feestzangers’ een spetterend optreden voor alle bewoners en medewerkers van verpleeghuis Het Gasthuis.

Het was feest in verpleeghuis Het Gasthuis in Gorinchem op vrijdag 19 oktober. Stichting Vrienden van Het Gasthuis vierde namelijk haar 35ste verjaardag. Er vond een feestelijke middag plaats voor alle bewoners en medewerkers van deze Rivas-locatie. 

Spetterend optreden

Directeur Marcel van der Priem opende de middag met een felicitatie aan de Vrienden van Het Gasthuis. Aansluitend overhandigde Peter Post, van de Rabobank een cheque ter waarde van €2000,- aan Miep Bieshaar, bewoner van Het Gasthuis. ‘Na de opening gaf het feestduo ‘Die twee feestzangers’ een spetterend optreden’, zegt Indira Tuk, activiteitenbegeleider bij Rivas. ‘Het was mooi om te zien hoe de bewoners en medewerkers van deze middag hebben genoten. Alle hits van toen en nu kwamen voorbij.

Uiteraard waren er voor bewoners en medewerkers ook heerlijke versnaperingen. Indira: ‘Zoals dat hoort bij een verjaardag. Er was taart, bittergarnituur, advocaat en drankjes. We kijken terug op een mooie en geslaagde middag.’