De bewoners van woonzorgcentrum De Schutse van Rivas Zorggroep waren erg enthousiast over de traktatie die medewerkers van het woonzorgcentrum hebben geregeld. Medewerkers van De Schutse hadden bedacht om een frietkar te regelen als traktatie aan de bewoners en collega’s van het woonzorgcentrum.

Het idee is ontstaan omdat medewerkers graag iets terug wilde doen voor haar bewoners. Bewoners trakteren op verjaardagen altijd lekkere hapjes zoals cake, soesjes of taart. Om die reden wilden medewerkers de bewoners ook een keer trakteren. Door gelijktijdig de verjaardagen van verschillende medewerkers te vieren was het mogelijk om een frietkar voor te laten rijden. De avond werd een echt een groot feest. Er hingen slingers, er werd gezellige muziek gedraaid en de medewerkers gaven een geweldig optreden. Naast de friet was er ook nog een ijsje toe.

Voor zowel de bewoners als voor de medewerkers van De Schutse was het een groot succes. Bewoners reageerde erg enthousiast op de traktatie van de medewerkers met reacties zoals: ,,Het is zo lang geleden dat ik een frikandel speciaal heb gegeten!” en ,,Wat een gezellige avond, fantastisch”. Er kan met elkaar gesproken worden over een gezellige en geslaagde dag.