Halloween in de bovenstad

Zaterdag 27 oktober

Buurtvereniging De Watertoren organiseert op zaterdag 27 oktober een Halloween optocht in de bovenstad, in samenwerking met Gorcum Live, een Halloween party: Rockslag Halloween Edition in buurthuis De Aanlegsteiger

Verzamelen: 18.00 uur in De Aanlegsteiger (Vissersdijk 30)

Straten: Vissersdijk, Visserslaan, Oosterstraat, plein Paddemoes, Burgstraat, Balensteeg, Balensteiger, Keizerstraat, Rond de Watertoren en De Watertoren.

Vanaf 21.00 uur is iedereen welkom bij de Halloweenparty in De Aanlegsteiger.

Ben je woonachtig in de genoemde straten en mogen de kinderen aanbellen voor snoepjes? Laat dit weten door een spookje zichtbaar op te hangen/plakken. Een versierd huis lopen we sowieso niet voorbij en kan in de prijzen vallen! Wil je het nóg leuker maken voor de kinderen dan zou je verkleed in de meest enge creatie de deur kunnen opendoen.

  • Loop jij mee met de Halloween optocht? 
  • Of wil je begeleiden tijdens de optocht? 
  • Of via app / telefonisch: 06-83 53 53 43

Iedereen is welkom, leden en niet-leden!