Tombola bij Hartje Gorinchem

Zaterdag vierde de winkeliers in de binnenstad de komst van de herfst.

De ondernemers hadden hierbij de handen ineen geslagen om het ook een feest te maken voor het winkelend publiek. Hiervoor had men een Grote Herfst Tombola georganiseerd waarbij hun klanten prachtige prijzen konden winnen.

Elk uur werden op een podium op de hoek Arkelstraat/Hoogstraat een trekking verricht waarbij men met de door de winkeliers verstrekte nummertjes een prijs kon winnen. 

Maar dit niet alleen. De hele dag was er op hetzelfde podium, tussen de trekkingen door, van alles te doen. Bijvoorbeeld een optreden van de dansschool Papilon, een magic show, streetdance met de groep Garage en andere optredens. De Corrinnys zongen en praatten de verschillende onderdelen aan elkaar.

Tevens was er op het Kazerneplein van alles voor de jeugd te doen. Springkussen en diverse spelletje. Stadsomroeper Roy Grünewald trok regelmatig met een groep verklede kinderen door de stad, waarbij een vrolijk toeterende trompettist voor de muziek zorgde.

Het mooie weer maakte daarbij de dag nog vrolijker.

foto: (C) GP-foto