Winterdienstregeling vanaf oktober!

Vanaf maandag 1 oktober vaart Riveer weer volgens de winterdienstregeling! Dit betekent onder andere dat er op zondag geen reguliere veerverbinding meer is tussen Aalst en Veen en van en naar Gorinchem. Daarnaast varen wij zowel op werkdagen als in het weekend ook niet meer naar Slot Loevestein en Fort Vuren. Bekijk hier alvast de complete dienstregeling voor de winter!

Watertaxi perfect alternatief

Deze verandering in de dienstregeling betekent dat er op zondag alleen nog volgens dienstregeling in Brakel wordt gevaren en dat de watertaxi natuurlijk beschikbaar is. De watertaxi is een ideale oplossing, want hij vaart buiten de dienstregeling van de veerponten om, op afwijkende trajecten en altijd volgens een vast tarief. Reserveren is heel eenvoudig: je belt, je maakt een afspraak en je wordt opgehaald. Zo kun je ontspannen bij familie op bezoek, naar een concert, ergens eten – met onze culinaire watertaxi-arrangementen – of een dag uit…

50% korting op retourtje Slot Loevestein

Naar Slot Loevestein bijvoorbeeld! Vanaf Gorinchem of Woudrichem kun je zelfs profiteren van onze speciale Watertaxi-actie naar het kasteel. In plaats van €12,- betaal je slechts €6,- per persoon voor een retourtje. Beleef het gevoel van betaalbare luxe om persoonlijk opgehaald te worden met de boot. Kijk goed naar de voorwaarden, dan profiteer je van 50% korting op je tickets!