Aanhoudingen drugs dealen en bezit pepperspray

foto: politie

De politie heeft donderdag 4 oktober 2018  twee mannen aangehouden naar aanleiding van een onderzoek naar het dealen van drugs in Gorinchem.  Uit dit onderzoek kwam naar voren dat een man (31 jaar uit Gorinchem) drugs aan het dealen was. De verdachte werd aangehouden door agenten van het basisteam, de recherche en het Team Parate Eenheid. Hij bleek in het gezelschap te zijn van een man (36 jaar uit Gorinchem) die ook aangehouden werd, aangezien hij een bus pepperspray bij zich had.

In de woning van de 31 jarige man werd onder leiding van een Rechter-Commissaris een onderzoek ingesteld. In deze woning werden grote hoeveelheden drugs (pillen en poeder) en een grote hoeveelheid geld (ongeveer 10.000 euro) aangetroffen.

De Unit Forensische Ondersteuning onderzoekt nog wat voor drugs het betreft. De verdachten zitten op dit moment nog in het cellencomplex en de Officier van Justitie zal beslissen welke vervolging er plaats vindt. Heeft u informatie over drugsdealers? Bel dan met 0900-8844. Wilt u dit anoniem melden? Bel dan met M:0800-7000