Rommelmarkt op zaterdag 13 oktober in Steijndeld

Woonzorgcentrum Steijndeld van Rivas Zorggroep houdt op zaterdag 13 oktober van 9.00 tot 13.00 uur een gezellige rommelmarkt. Iedereen is van harte welkom aan de Kortendijk 72 in Gorinchem. De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan de bewoners van Steijndeld.

Op de rommelmarkt worden allerlei tweedehands spullen verkocht. Bezoekers kunnen ook hun geluk beproeven bij de enveloppenkraam en loten kopen waarmee ze kans maken op mooie prijzen. 

Activiteiten voor bewoners

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om nieuwe activiteiten te kunnen organiseren voor de cliënten van woonzorgcentrum Steijndeld. ‘De activiteiten die het woonzorgcentrum organiseert, zijn bijvoorbeeld kleine optredens voor de bewoners,’ vertelt Mari Kant, activiteitenbegeleider bij Rivas. ‘Ook wordt de opbrengst gebruikt om nieuwe materialen aan te kunnen schaffen, zoals bijvoorbeeld spellen. We hopen op een geslaagde rommelmarkt.’

Meer informatie

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Mari Kant, activiteitenbegeleider woonzorgcentrum Steijndeld, via telefoonnummer (0183) 63 69 00.