Zing Nederlands Met Me

De aftrap van een nieuw seizoen ZNMM in Gorinchem

Zingend Nederlands leren: dat is Zing Nederlands Met Me. Op woensdag 17 oktober trappen de Bibliotheek Gorinchem en het Natuurcentrum het nieuwe seizoen af in Natuurcentrum Gorinchem. Van 15.00 tot 16.00 uur staan kinderliedjes centraal. Welke liedjes werden vroeger gezongen? En wat zijn de nieuwste versies? Kortom: een muzikale meezingmiddag voor jong én oud. Doe mee! De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Zing Nederlands Met Me

Uit onderzoek is gebleken dat een andere taal leren zingend stukken sneller gaat. Daarom is er Zing Nederlands Met Me. Naast het leren van een nieuwe taal, kunnen bezoekers ook even lekker ontspannen en nieuwe mensen ontmoeten. Plezier is hierbij belangrijker dan goed kunnen zingen. Iedereen is welkom.

AanZet voor iedereen

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.