Christiaan Perrier doet GJS de das om

De spits van de thuisclub, Christiaan Perrier, was vandaag beslissend. Hij scoorde namelijk driemaal en dat was genoeg voor de 3-1 overwinning.

De eerste helft was gelijk opgaand hoewel de betere mogelijkheden voor GJS waren. De eerste keer dat de thuisclub echt gevaarlijk werd, was het gelijk raak toen Christiaan Perrier in de 27e minuut een voorzet bij de tweede paal vallend binnen kopte. Drie minuten later kreeg GJS een enorme kans op de gelijkmaker. Een speler van GJS werd in het strafschopgebied bij een voorzet vast gehouden en scheidsrechter Eddy van Yren legde de bal op de stip. De door Quincy Bartens slecht ingeschoten bal was een prooi voor keeper Jesper Harmans. In de slotminuten van de eerste helft kreeg GJS nog tweemaal de kans op een doelpunt door vrije trappen net buiten het strafschopgebied. Beide vrije trappen werden genomen door Quincy Bartens. De eerste keer dook keeper Jesper Harmans de bal uit de hoek en de tweede keer schoot Quincy over het doel.

Na de rust was de thuisclub duidelijk wat beter dan GJS. Christiaan Perrier zorgde na ruim een kwartier voor 2-0, maar ruim tien minuten voor het einde (in de 79e minuut) bracht Louis Damen de spanning terug door de bal hard en hoog binnen te schieten. De thuisclub bleef echter in de aanval en in de 84e minuut stapte Christiaan Perrier slim over de bal heen, maar het schot van Jay Brand werd een prooi voor Raymon de Haan, die trouwens toch zeer attent keepte en enkele malen uitlopend goed redde. In de 85e minuut werd het toch 3-1 toen Christiaan Perrier op of over het randje van buitenspel van een verdedigingsfout profiteerde, alleen op Raymon de Haan afging, hem passeerde en beheerst binnen schoot, 3-1. De wedstrijd was definitief gespeeld. Scheidsrechter Eddy van Yren had het in deze sportieve wedstrijd niet moeilijk. Rest nog te vermelden dat in de 62e minuut Youri Bos in het veld kwam voor Nordin el Hassani.

Volgende week speelt GJS om 15.00 uur thuis tegen Montfoort, een bekende van vorig seizoen, die evenals GJS één punt uit twee wedstrijden heeft.