Dierenambulance op het Natuurcentrum

Waar ga je heen op Dierendag? Naar het Natuurcentrum natuurlijk! Daar vind je niet alleen de liefste dieren van de hele regio, er staat op 4 oktober ook een dierenambulance! Natuurlijk mag je er even in kijken en vertellen de vrijwilligers van de dierenambulance graag hoe ze de dieren helpen.  

Kom je daarna naar binnen toe om te kroelen met de konijnen, geitjes, cavia´s en andere dieren op het Natuurcentrum? We maken gezamenlijk een lekkere maaltijd voor ze.  

Heb je wel eens een uil van dichtbij gezien? Waarschijnlijk niet, want een uil is geen huisdier! Vandaag is je kans om dit prachtige dier te bewonderen. De medewerkers van de dierenambulance gaan je alles vertellen over de uil die ze bij zich hebben.  

Mis het niet en kom op 4 oktober tussen 15 en 18 u naar het Natuurcentrum!