Kringloop Experience Center Gorcum

Zaterdag is de Kringloop Experience officieel geopend door wethouder Joost van der Geest. In bijzijn van genodigden en medewerkers / vrijwilligers.  Rick Tazelaar zorgde bij deze opening voor de vrolijke noot.

Ook een verrassing voor de wethouder. Kringloop Experience Centerreikte aan hem als dank voor het verrichten van de officiële opening een tegoedbon uit te besteden door Burgemeester en Wethouders.

Nu zijn ze aan de Boezemkade benieuwd wanneer men deze komt besteden. Daar kan B&W beter even mee wachten. De verkoop steeg deze week enorm.

Vandaag stond op Facebook: “Wegens succes (veel is inmiddels verkocht) is de showroom deze week alleen op zaterdag 29 september geopend van 9-17 uur. Vanaf 1 oktober is de showroom geopend op donderdag en zaterdag van 9-17. Dit geeft onze medewerkers de kans om de showroom tussentijds aan te vullen en opnieuw in te richten. Dank voor uw begrip.”

foto’s: Kringloop

Op zaterdag 6 oktober, tijdens de Nationale Kringloopdag, organiseert men een open dag voor alle klanten.