Circus Renz International naar Gorinchem

Circus Renz International presenteert met trots voor jong en oud een grandioze en traditierijke circusshow, hoewel ze met hun tijd zijn meegegaan is tijdens de shows nog steeds de oude circussfeer van vroeger te proeven.

Hun beroemde paardendressuren zijn nog steeds belangrijke pijlers tijdens de shows. Maar ook is er ruimte voor jonge en talentvolle artiesten. Met o.a. trapezewerkers, acrobaten, jongleurs, rola rola. Natuurlijk wordt het programma aangevuld met 4 muzikale clowns , kamelen, pony’s honden en buffels.

De ruim 2 uur durende show wordt gepresenteerd in een 4- mast chapiteau met maar liefst 700 zitplaatsen. Het circus staat van 3 tot en met 7 oktober Buiten de Waterpoort in Gorinchem.

De voorstellingen vinden plaats op woensdag 3 oktober, donderdag 4 oktober en vrijdag 5 oktober om 17.00 uur, zaterdag 6 oktober om 15.00 uur en zondag 7 oktober om 14.00 uur.

Voor meer informatie: www.circusrenzinternational.nl