Vitaliteit en gezondheid centraal

Interactief evenement ‘VitaliTijd!’

Rivas houdt op zaterdag 6 oktober een groot evenement dat helemaal in het teken staat van vitaliteit en gezondheid. Het evenement vindt plaats in de Van Rappardhal, Wijnkoperstraat 5 in Gorinchem, en duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Bezoekers kunnen zelf actief bezig zijn, lezingen bijwonen, een gezondheidscheck laten doen, ontspannen met een massage, gezonde hapjes proeven en nog veel meer. De toegang is gratis.

Activiteiten en workshops

Bezoekers van het evenement ‘VitaliTijd’ hoeven zich absoluut niet te vervelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tafeltennis of jeu de boules te spelen, een dansworkshop te volgen of een les Curves fitness van een halfuur mee te pakken. Maar ook bridgen en dammen behoren tot de mogelijkheden. Tussendoor kunnen bezoekers heerlijk ontspannen met een hand- of stoelmassage. Belangstellenden kunnen verder meedoen aan een workshop ‘Relaxercise’, ‘Stoelyoga’, ‘Chi Neng Qigong’ of ‘Energieverdeling’. De ergotherapeuten van Rivas geven met behulp van een parcours tips rondom valpreventie.

Lezingen en informatiemarkt

In de centrale hal kunnen bezoekers struinen langs een keur aan stands op de informatiemarkt. Ook is het mogelijk om de lezingen ‘Vitaliteit in de huidige tijd’ en ‘Het effect van aromatherapie’ bij te wonen.

Metingen en checks

Onder de noemer ‘meten is weten’ is het mogelijk om een vaten- en voetenscan te laten verrichten, een handknijptest of stresstest te doen en de voeten of algehele gezondheid te laten controleren.

Eten en drinken

Natuurlijk is het mogelijk om tijdens het evenement af en toe te pauzeren. In het sportcafé kunnen bezoekers terecht voor gezonde hapjes en drankjes. Ook zijn er proeverijen. Maaltijdenexpres serveert een kop soep en bij de kraam van de Rivas-koks krijgt u informatie over smaakgestuurd koken en kunt u hapjes proeven.

Aanmelden

Het evenement is gratis toegankelijk met een vooraf, via www.rivas.nl/evenement, bestelde toegangskaart. Het programma en meer informatie vinden bezoekers eveneens op de website. Houders van een Rivas Voordeelpas ontvangen bij binnenkomst een goodiebag.