Herfst vieren in Hartje Gorinchem

Zaterdag 6 oktober 

De start van een nieuw seizoen vol gezelligheid in de stad. Met verrassende acts op het hoofdpodium, vrolijke activiteiten en muziek door de straten.

Met verrassende acts op het hoofdpodium in de Hoogstraat, vrolijke activiteiten en muziek door de straten. Zo is er om 11.00 uur een optreden van dansschool Papillon, wordt er om 11.30 uur een magic show gegeven door Lars van Tuijl en vindt tussen 12.45 uur en 17.30 uur de presentatie van de grote Herfst Tombola plaats met zang en entertainment van de Corrinnys en elke uur een trekking. In totaal zijn er vijf trekkingen.

Kom ook en doe mee aan de Grote Herfst Tombola met kans op prachtige prijzen, aangeboden door de winkeliers in de binnenstad. Wat dacht je van een luchtballonvaart of een complete herfst make-over?

Herfst in Hartje Gorcum is een van de evenementen die worden georganiseerd vanuit BIZ-Hartje Gorkum, waarbij ondernemers de handen ineen hebben geslagen om de binnenstad te laten bruisen. Het evenement wordt georganiseerd door Novel Monday in samenwerking met Panther Events.

Alle tombolaprijzen, voorwaarden en spelregels zijn terug te vinden op: www.hartjegorcum.nl