Koeienvlaai koppeltijdrit 6 oktober 2018

Jawel, het seizoen loopt langzaamaan op zijn einde, dus kijken we er alweer naar uit…We gaan ons voorbereiden op het sluitevenement van het wielerseizoen. Zoals gewoonlijk hebben we het leukste voor het laatste bewaard! De koeienvlaaientijdrit voor koppels. Deelname voor Jan van Arckel leden, of minimaal 1 deelnemer per koppel uit de regio Alblasserwaard en Vijfherenlanden! Enkele koppels buiten de regio op uitsluitend uitnodiging van organisatie doen mee buiten mededingen, uitslag wordt wel geregistreerd.

foto: Jan de Bruin

Tegenwind gegarandeerd en uiteraard een hoog fun- en gezelligheidsgehalte!! Op deze dag zal de koeienvlaaientijdrit voor koppels verreden worden. Het bevalt ons prima in het clubhuis van de voetbalvereniging aan de Nieuwendijk 10 te Noordeloos. Daar zal dan ook de permanence gevestigd zijn, met kantine, kleedkamers, douches etc. Hier kunnen de rugnummers afgehaald en weer ingeleverd worden en vindt de prijsuitreiking plaats.

Voorinschrijving verplicht via de website van Jan van Arckel. www.janvanarckel.nl via het kopje Tijdrit Koeienvlaai (links onderin) NAW gegevens + licentienummer (indien van toepassing) +categorie waarin je wilt starten + woonplaats. Verzin een ludieke naam voor jouw koppel.

Wedstrijdinformatie

Rugnummers afhalen vanaf 13.00 uur Start koppeltijdrit 14.00 uur op de Kerkweg / finish op de Tiendweg. Categorieën: Afstand 11 km voor alle categorieën, allen start Kerkweg! 

 1. Jeugd 6 t/m 10 jaar racefiets
 2. Jeugd 6 t/m 10 jaar DikkeBandenRace/mountainbike
 3. Jeugd 11 t/m 13 jaar racefiets,
 4. Jeugd 11 t/m 13 jaar DikkeBandenRace/mountainbike
 5. Jeugd 14 t/m 16 jaar racefiets,
 6. Jeugd 14 t/m 16 jaar DikkeBandenRace/mountainbike
 7. Dames 16+ (2 dames)*
 8. Heren 16 + (2 heren)*
 9. Gemengd 16 + (1 dame + 1 heer)*
 10. Echtparen of langdurige, bestendige relaties!! (ter beoordeling aan de jury)*
 11. Jeugd jonger dan 6 jaar om alvast te ervaren hoe leuk dit is, starten als laatste (korte afstand op de Tiendweg!) Inschrijven onder cat.1. Duidelijk leeftijd vermelden. Alle (loop) fietsen toegestaan.

*Deze categorieën hebben de keuze te starten op racefiets of MTB Deelname € 10,00 per koppel. Deelname jeugd is gratis.

In koppels mag zoals altijd vrijwel elke denkbare combinatie gevormd worden. Ik noem er zomaar enkelen: Vrouw/man – vader/zoon – vader/dochter – moeder/dochter – moeder/zoon – broer/zus – buurman/buurvrouw – opa/kleinzoon – vriend/vriendin……. Afijn, je begrijpt het, wees creatief. Maak anderen enthousiast en doe mee! FF opletten: maximaal 1 licentiehouder per koppel!

Na afloop gezellig napraten met verloting, bij het inleveren van de rugnummers ontvangt u één gratis lot. Vragen? Bel (06) 19 472 143 of stuur een mail naar ine@vanderlaar.com